KRU ‘Prishtina’ inspekton bizneset e vogla dhe mëdha në Podujevë për pagesën e ujit

05 dhjetor 2023 | 12:38

Kompania Rajonale e Ujësjellësit ‘Prishtina’ ka ndërmarrë një aksion në qytetin e Podujevës për inspektim të detajuar bizneseve të vogla dhe të mëdha.

“Shembuj të shkëlqyeshëm disa ordinanca private stomatologjike, fitnese, bukëpjekës, etj. Përveç pagues të rregullt, disa edhe në parapagim. Në të njëjtën kohë, disave iu dërguan edhe vërejtjet e fundit për shkyçje nga shërbimet për shkak të mospagesave për ujë”, ka njoftuar KRU ‘Prishtina’.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Në Dhomat e Specializuara të Kosovës (DhSK) në Hagë, ka…