Kush gjuan mjete piroteknike në hapësirat publike gjobitet me 100 euro

26 dhjetor 2017 | 11:51

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka nënshkruar urdhëresën për ndalimin e përdorimit të produkteve piroteknike në vendet e hapura publike, përkatësisht në tregje, rrugë dhe sheshe.

Kjo ndalesë vlen për periudhën nga data 30 dhjetor 2017, deri më 3 janar 2018. Ata që veprojnë në kundërshtim me urdhëresën, do të gjobiten në shumën prej 100 eurosh.

Për zbatimin e urdhëresës kujdeset Drejtoria e Inspekcionit.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kampioni i vjeshtës në Vala Superligën e Kosovës në futboll,…