Luan Hoti zgjedhet drejtor i ‘Stacionit të Autobusëve’

30 janar 13:06

Ka përfunduar me sukses zgjedhja e kryeshefit të ri të NPL “Stacioni i Autobusëve” në Prishtinë.

Luan Hoti është zgjedhur kryeshefi i ri të NPL “Stacioni i Autobusëve” në Prishtinë.

Bordi i kësaj ndërmarrje dhe përfaqësuesit e Ambasadës së Mbretërisë së Bashkuar vlerësuan se i tërë procesi ka qenë i organizuar shumë mirë, me transparencë të plotë dhe janë përzgjedhur më të mirët.

Edhe paneli vlerësues, edhe përfaqësuesit e Ambasadës, kanë radhitur njësoj kandidatët që janë intervistuar. Si rrjedhojë, në fund të këtij procesi më së shumti pikë mori kandidati Luan Hoti.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Me rastin e 29-vjetorit të masakrës së Malishevës, të mërkurën…