Marsi sjell magji në ETC

29 shkurt 2024 | 15:41

Marsi sjell Magji  në ETC nga data 1 deri me 7 Mars

Event dedikuar për ju duke ofruar çmime të mahnitshme dhe Risi në shumë artikuj.

Shfleto Fletushkën Online: https://bit.ly/49oBCQ9

Bleni më shumë e shpenzoni më pak nga Ofertat e përzgjedhura  me  Zbritje deri në 50% dhe rreth 30 artikuj me Gratis.

Për konsumatorët e ETC, kjo javë do të jetë më argëtuese nën përcjelljen e aktiviteteve Magjike. Rreth 3000 Dhurata, mundësi të jeni fitues në Çastet Magjike të 50 Shportave Falas dhe 50 Gift Card në vlerë 50€ apo 20€.

Edhe për fëmijë do të ketë shumë Dhurata dhe surpriza.

Ofertat mund t’i përcjellin përmes faqes zyrtare www.etc-ks.com

Direkt në linkun e fletushkës Online: https://bit.ly/49oBCQ9

Në faqën Zyrtare në Facebook : https://www.facebook.com/etcks/

Dhe në kanalin zyrtar në YouTube: https://bit.ly/34oDmr7

Me pak Magji, ju kurseni shumë në ETC.

 

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Parlamenti Evropian ka miratuar të enjten një rezolutë për procesin…