Ndërron jetë Sabit Rexhepi, ish i burgosur politik dhe veteran i luftës

19 janar 23:20

Ka ndërruar jetë Sabit Rexhepi, ish i burgosur politik dhe veteran i UÇK-së.

Lajmin për vdekjen e tij e kanë dhënë Shoqata e ish të Burgosurve Politik dega në Gjilan.

I ndjeri ishte edhe veteran i UÇK-së njofton OVL UÇK dega në Gjilan.

NJOFTIM MORTOR:

I njoftojmë gjithë shokët dhe miqtë tanë, se para pak çastesh ka vdekur shoku ynë, ish i burgosuri politik, baca Sabit Rexhepi!.

Mbledhja komemorative, Teatri i qytetit – Gjilan…ora 14.oo

Data e varrimit…………………20. 01. 2020

Koha e varrimit…………………..ora 16.oo

Vendi i varrimit……………….Skifteraj-VITI.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryesia e re e Kuvendit të Kosovës, të hënën do…