Në Komisionin për Integrime, kalojnë projektligji për buxhetin dhe Kodi i ri Penal

28 janar 2019 | 10:10

Komisioni për Integrime Evropiane ka votuar projektligjin mbi ndarjet buxhetore për buxhetin e Kosovës për vitin 2019 si dhe plotësim-ndryshimin e Kodit të Procedurës Penale të Republikës së Kosovës.

Kryetarja e komisionit Blerta Deliu, tha se projektligji mbi ndarjet buxhetore për vitin 2019, miratohet pas një numri të madh propozimesh për amendamente.

Sa i përket projektligjit për plotësim-ndryshimin e Kodit të Procedurës Penale, Deliu tha se nuk janë në kundërshtim me direktivat evropiane dhe se si i tillë duhet që sa më shpejt të shkojë në Kuvend. Ndërsa theksoi se ky ligj ka për qëllim të rregullojë mënyrën e gjykimit të krimeve në mungesë, raporton ‘Kp’.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Klinika e Emergjente e QKUK-së, për tre ditë ka ofruar …