Një njeri ecën në afërsi të pemëve në periferi të Frankfurtit në Gjermani. /AP/

15 mars 2018 | 11:12

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Këto ditë në Prishtinë, Istog dhe Pejë, është promovuar botimi…