Njoftim nga KEDS-i për punimet në rrjet

24 mars 2023 | 22:25

25.03.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10[kV] Vushtrria 2 do të ndërprehet:

LP 10[kV] Nadakovc (kodi: 73000014) prej orës 09:00deri në ora 14:00

Vendet: Btp Petroll, te përmendorja e Hamdi Feratit, Nadakovc- Gubetini, Nadakovc – blinda, Naser Imeri, Sfaraqak dhe lagjja Xhafaj.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri,  bartja  e rrjetit  10 kV nga shtyllat e  dëmtuara në të rejat.

2.

Nga TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Novolani (kodi: 73000005prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Një pjesë e Bukoshit, Novolani, Kolla,Vërnica, Rezniku, Shallci, Druvari dhe Mihaliqi.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri – rregullimi i shtyllës 10 kV.

Prishtinë

1.

TS 35/10 kV Koliq  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Keqekollë Hajkobillë ( Kodi: 14016004) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri – vendosja dhe premontimi i shtyllave.

Ferizaj

1. 

TS 110/35/10 kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Rahovica (kodi: 40000014) prej orës 10:00deri në ora 15:00

Vendet: Bibaj, Mirosalë,Talinoc i Muhaxherëve, Softaj, Pojat, Papaz, Rahovicë dhe Fushë e Madhe.

Arsyeja: Ndërprerje për shkaqe sigurie  – zëvendësimi i shtyllave të drurit me të betonit dhe ndërrimi i izolatorëve të dëmtuar 10kV.

26.03.2023

Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10[kV] Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Skivjan (kodi: 80080009)nga ora 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: fshatrat: Bitesh, Dobrixhë, Dujakë, Firajë, Hereç, Jasiq, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Hilë(një pjesë), Osek Pashë, Plançor, dhe Skivjan.

Arsyeja: Projekte investive, ngritja e shtyllave të tensionit të mesëm, demontimi dhe montimi i konzollave, demontimi dhe montimi i izolatorëve të rinj dhe punime tjera elektrike në kuadër të LOT 10 Feeder 1 Gjakovë. 

Ferizaj

1.

Nga  TS 110/35/10 kV Ferizaj 1 (Bibaj) (H08) do të ndërprehet:

NS 35/10kV Ferizaj II (H01) dhe (H07) me kod: 400410 dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV  prej orës 09:00  deri në ora12:00

Vendet: 1 Tetori (një pjesë), 28 Nëntori (një pjesë), Arsim Rexhepi, Bajram Kelmendi (një pjesë), Bilall Shala, Cen Dugolli, Driton Islami, e Reçakut, Ganimete Tërbeshi, Hasan Berisha (një pjesë), Magj. Ferizaj-Prishtinë (një pjesë), Metush Krasniqi (një pjesë), Ndre Mjeda (një pjesë), Nora Kelmendi (një pjesë), Bostonit, Brahim Ademi, Kadri Abazi, Driton Islami (një pjesë), e Reçakut (një pjesë), Magj.Ferizaj-Prishtinë (një pjesë), Ahmet Kaçiku, Bostonit, Cen Dugolli (një pjesë), Driton Islami, e Reçakut (një pjesë) she Sali Çeku, Fabrika e Vajit, Fabrika e Bukes, Fabrika e Gypave 2, 3 dhe 4, frim Kalania (një pjesë), Arsim Bega, Balaj (një pjesë), Diogardi  (një pjesë), Driton Islami, e Pashtrikut (një pjesë), Elbasanit (një pjesë), e Shkodrës, Epopeja e Jezercit, Fehmi Agani (një pjesë), Idriz Islami (një pjesë), Isak Sadiku (një pjesë), Limon Tahiri (një pjesë), Lutfi Haxhidema, Prekazit dhe Ramush Shatrolli (një pjesë) dhe Unioni E&R Invest; Fshatrat: Papaz, Pojatë, Rahovicë, Sazli, Softaj, Talinoc, (një pjesë), Talinoc i Jerlive (një pjesë) dhe Talinoc i Muhaxherëve (një pjesë), Bublic, Dramjak, Kosinë, Llojza, Lloshkobare, Saraisht dhe Slivovë, Muhoc, Prelez i Jerlive, Prelez i Muhaxherëve, Talinoc i Jerlive (një pjesë) dhe Talinoc i Muhaxherëve (një pjesë).

Arsyeja: Projekte investive, lyerja e sipërfaqeve të jashtme nëanën e transformatorëve.

26.03.2023

Punime nga pala e tretë 

Prizren

1.

Nga  TS 110/35/10kV Prizreni 1 (H04) do të ndërprehet:

LP 35kV  Zhur –Dragash (H01) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 35kV dhe 10kV prej orës 09:00  deri ne ora 15:00.

Vendet: rrugët: 480 rruga e Dëshmorëve, 481 rruga e Restelicës (një pjesë), 483 rruga e Brodit (një pjesë), 484 rruga e Radeshës (një pjesë) dhe 485 Adem Jashari (një pjesë), “Remateks” Sh.A. në rrugën 480 rruga e Dëshmorëve, RENELUAL TAHIRI SH.P.K. në Orqushë, BECHTEL ENKA-GP  Uzgur Yilmaz në Zhur; fshatrat: Glloboçicë, Krushevë, Kukjan, Lubovishtë, Mlikë, Orqushë, Restelicë, Vranishtë dhe Zlipotok, Blaç, Brodosanë, Buzez, Kuk, Kuklibeg dhe Zaplluxhë, Bellobrad, Brrut, Kapre, Kosavë, Plavë, Pllajnik, Shajnë, Xërxë, Zgatar dhe Zym i Sharrit, Brezne, Buçe, Kërstec, Plavë, Rapçë e Epërme, Rapçë e Poshtme dhe Rrenc, Brod, Baçkë, Dikancë, Leshtan dhe Radesh, Shkozë (një pjesë) dhe Zhur, Billushë, Hoçë e Qytetit, Jeshkovë, Leskovec dhe Lubiqevë, Grazhdanik, Kobajë, Muradem, Nashec (një pjesë), Poslishtë dhe Vlashnjë, Dobrushtë, Gorozhup, Vërmicë dhe Planejë.”FRIGO FOOD E.I”SH.P.K. në Dikancë dhe ”EUROKOS J.H.”SH.P.K.  në Milkë.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 35kV, finalizimi i punimeve sipas zgjidhjes teknike.

27.03.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Fushë-Kosova do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Depo(Hek) Nakaradë  (kodi: 15018006051prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Një pjesë e rrugës “Abdullah Pllana”.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, demontimi i rrjetit të vjetër 0.4 kV.

Vërejtjeje: Do të shkyçet vetëm ajo dalje 0.4 kV në të cilën punohet.

Pejë

 1.

Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Jashanica (kodi: 52000003) nga ora 12:00 deri në ora 15:00

Vendet: Pogragjë, Qupevë, Jellovc, Resnik, Jashanicë si dhe BRRE Led Light Tehnology.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, bartje në shtylla të tensionit të mesëm lokacioni Jashanicë- Shtaricë.

27.03.2023

Punime në projekte investive

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Likovci (kodi: 74000001 prej orës 09:00 deri në ora17:00

Vendet: Kryshefc, Morinë, Makermal, Polluzha, Shtuticë, Likofci i Ri, Rezallë,Tushil, Rezallë e Re, Likofci, Obri e Ulët, Murgë, Plluzhinë dhe Ticë.

Arsyeja: Projekte investive, energjizimit i një pjese të LP të ri.

Gjakovë 

1.

TS 35/10 kV Gjakova 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Beci (kodi: 80080010) prej orës 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: fshatrat: Bec, Janosh, Lugbunari, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Pashë, Palabardhë, Qerim, Sopot, Trakaniq dhe rruga Mark Malota (një pjesë).

Arsyeja: Projekte investive, ngritja e shtyllave të tension it të mesëm, demontimi dhe montimi i konzollave, demontimi dhe montimi i izolatorëve të rinj dhe punime të tjera elektrike nëkuadër të LOT 10 Feeder 1 Gjakovë.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Bistazhini (kodi: 81000005)nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: fshatrat: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë dhe Smaq (një pjesë).

Arsyeja:  Projekte investive, ndërrimi i konzollave dhe izolatorëve nën tension.

27.03.2023

Punime nga pala e tretë 

Ferizaj

1.

Nga NS 110/35/10 [kV] Lipjani  do të  ndërprehet:

NS 10/0.4[kV]  TS – Ylber Shamolli(kodi: 41000019365) nga ora09:00  deri  12:00

Vendet: Një pjesë e rr. Lidhja e Prizrenit dhe një pjesë e rr. Isa Olluri, një pjesë e rr. Tahir Sinani.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.
28.03.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

TS 35/10 kV Koliq  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Keqekollë Hajkobillë ( Kodi: 14016004) prej ores 10:30 deri ne ora 15:00

Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri – vendosja dhe premontimi i shtyllave.

28.03.2023

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga TS 220/35/10kV Drenas do te ndërprehet:

Dalja 10 kV  Gllobari 2 (kodi: 16100028) prej orës 09:00  deri në ora 17:00

Vendet: Gllobar, Terrstenik dhe Vërbovc.

Arsyeja: Projekte investive, energjizimi i linjës së re dhe demontimin i rrjetit të vjetër.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Luana Vjollca është një nga vajzat më të përfolura të…