Njoftim nga KEDS-i per punimet në rrjet

20 nëntor 2023 | 16:39

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

21.11.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Gjilan

1.

Nga NS NS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Spitali ( Kodi: 63000018) prej ores 10:00 deri  në ora 13:00

Vendet: rrugët: Agim Ramadani (një pjesë), Arben Isufi (një pjesë), Bekim Berisha (një pjesë), Bahtir Jahiri, Idriz Seferi, 7 Shtatori (një pjesë), Fadil Jakupi (një pjesë), Ferizajt, Hasan Remniku, Kodra e Dëshmorëve, Lagjëja e Malësisë, Lot Vaka (një pjesë), Murat Kryeziu, Naser Azemi (një pjesë), Nazim Budrika, Pas Kosova-Petrollit (një pjesë), Qarkore (një pjesë), Ramadan Zeka, Ramiz Cërnica, Rizah Poliqka (një pjesë) dhe një pjesë e fshatit Livoç i Ulët.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, për eliminimin e shtyllës së dyfishtë të betonit.

2.

Nga NS 110/10 [kV] Gjilani 5 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Bresalci (kodi: 63000010) nga ora 10:30 deri 12:00

Vendet: fshatrat: Bresalc, Gadish, Jabuq (një pjesë), Kishnapolë, Koretishtë, Livoç i Epërm (një pjesë), Mehir (një pjesë), Parallovë, Ponesh, Ponesh i Vogël, Sllakoc i Epërm, Sllakoc i Poshtëm Zhegoc i Epërm, Zhegoc i Ulët dhe Vërbicë e Zhegocit.

Arsyeja: Shkyçje për shkak të sigurisë- ndërrimi i trasformatorit.

3.

Nga TS 35/10 kV Gjilani I do të ndërprehet:

Dalja 10kV Malisheva (kodi: 60060018) nga ora 12:30 deri 13:30   

Vendet: Malisheva, Vërbicë e Kmetocit, Capar, Bukovik, Miresh i Vogël, Dobërçan, Kufcë e Poshtme, Te Livadhet e Arapit, ‘MALSIA” – SH.P.K –  Nehat Spahiu dhe Kmetoc.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, ndarja e urave të tensionit të mesëm.

4.

Nga TS 35/10 kV Gjilani I do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS te Livadhet e Arapit (kodi: 60060018500) prej orës 10:30 deri në ora 15:30

Vendet: TS te Livadhet e Arapit

Arsyeja: Shkyçje për shkak të sigurisë- ndërrimi i transformatorit, ndërprerësit dhe hymja prej trasformatorit deri te ndërprerësi.

22.11.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

TS 35/10 kV Koliq  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fabrika e Ujit i Alpeve  ( Kodi: 14016005) prej orës 10:30 deri 13:30

Vendet: Fabrika ujit-Fabrika e Alpeve.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i ndërprerësit të fuqisë.

2.

TS 35/10 kV Koliq  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Grashticë Radashec  ( Kodi: 14016001) prej orës 13:30 deri 16:30

Vendet: Grashticë dhe Radashec.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i ndërprerësit të fuqisë.

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10[kV] Mitrovica do të ndërprehet:

Dalja 10kV Ibër-Lepenci (kodi: 70000012) nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: Hakif Bislimi, Kemajl Loshi, Shaip Kalludra, Ali Fejzullahu,  Shaban Idrizi, Elmaz Peci, Hoxhë Hasan Tasini, Gani Hajra dhe fshatrat: Zhabar i Ulët dhe i Epërm, Shipol dhe Lushtë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, prerja e plepit në Zhabar, rregullimi i shtyllës së lakuar.

Gjakovë

1.

Nga 35/10[kV] Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Caralluka (kodi: 82082001)  nga ora 10:30 deri 14:00

Vendet: rr.603 Adem Jashari (një pjesë), rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), rr.606 Pavarësia (1 konsumator), Rr.610 Hisni Mazreku (1 konsumator), fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë, Vërmicë e Malishevës.

Arsyeja:  Mirëmbajtje preventive, shtrëngimi i përçuesve dhe ndërrimi i izolatorëve.

Prizren

1.

Nga TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Malësia e re (kodi: 31000030) nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: Shpenadia, Caparc, Novake, Velezha, Sërbicë e epërme, Smaqi, Legjenda, Malësia e Re, Trepetica, afariste: Mullini Rexhep Ukaj, Firma Vesel Rexhaj, Fabrika e lëngjeve Novak.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, revizion i daljes 10kV (shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar).

Gjilan

1.

TS 110/10 kV Gjilan 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] j11 Ferma   (kodi:63000011) nga ora  10:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshati  Livoç i Epërm.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve degëzimi kryesor, shtrëngimi i përçuesve.

22.11.2023

Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

Nga NS 110/10[kV] Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Bistazhini (kodi: 81000005)nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: fshatrat: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë dhe Smaq (një pjesë).

Arsyeja:  Projekte investive,  do të lidhet kabllo XHP 49A 1X150 në TS -Gjakova 1.

2.

Nga NS 110/10[kV] Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Ura e Terezive (kodi: 81000004) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: fshatrat: Damjan (një pjesë), Fshaj Kushavec, Muhader, Pnish, Rogovë, Smaq dhe Ujëz.

Arsyeja:  Projekte investive,  do të lidhet kabllo XHP 49A 1X150 ne TS -Gjakova 1.

22.10.2023

Punime nga pala e tretë

Pejë

1.

Nga NS 35/10[kV] Peja II do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Puhovci (kodi: 50051009prej orës  10:30 deri  në ora 14:30    

Vendet: rrugët: Ali Pashë Tepelena (një pjesë), Avdyl Frashëri (një pjesë), e Tesllës (një pjesë), Flori e Lauri, Koço Floku, Lekë Dukagjini, Mbreti Zog (një pjesë), Mulla Agani (një pjesë), Nëna Terezë, Pal Engjëlli, Perandori Justinian, Rashit Gorani, Rifat Begolli (një pjesë) dhe Xheladin Hana.

Arsyeja: punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Sekretari i përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg, ka thënë se…