Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

04 mars 17:30

05.03.2020

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Gjilan

1.

Nga NS 110/35/10kV Vitia do të ndërprehet:

Dalja 10kV Binqa kod 61067008 nga ora 10:00 deri në 12:00.

Vendet: Fshati Mogillë, Kabash, Rafshinë, Bozovik, Shoshare, Debelldejë dhe Binqë.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar në Buzovik TS 080.

Mitrovicë

1.

TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10kV Turiqevci kod 74000006 nga ora 11:00 deri në 12:00.

Vendet: Llausha, Rakinica, Kopiliq i Epërm, Kllodernica, Turiqefc, Burojë, Vojnik, Izbicë, Ozrim, Kopiliq i Ulët dhe Açarevë.

Arsyeja: Rregullimi i ndarësit të tokëzimit.

2.

TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Kabllat kod 73000001 nga ora 10:00 – 10:30 si dhe nga 15:30-16:00

Vendet: Qyteti, policia dhe qendra.

Dalja 10kV Kabllat kod kod 73000001002 nga ora 10:00 deri në 16:00.

Vendet: TS:TSB AMBULANTA

Arsyeja: Punime në TS Spitali, punimi i lidhses 10kV.

Prishtinë

1.

TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

TS 10/04kV Graçanicë-Vorret kod 10014003036 nga ora 09:00 deri në 10:30.

Vendet: TS Graçanicë-vorret.

Arsyeja: Lidhja e telave të  rrjetit 0.4 kV.

06.03.2020

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

TS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Vasileva kod 16021006 nga ora 09:00 deri në 13:00.

Vendet: Poklek, Vasilevë, Sefë Hasi-Ferma e lopëve dhe Rexhep Cërrvadiku.

Arsyeja: Ndërrimin e një shtylle të betonit te TM si dhe dy konzollave në tension të mesëm me të gjitha elementet përcjellëse.

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, ka pritur në takim drejtoreshën…