Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

23 maj 10:47

23.05.2020

Punime të domosdoshme për sigurinë e  sistemit 

Prishtinë

1.

TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Hajvalia (kodi 10014002) prej orës 9:30 – 10:00 si dhe nga ora 13:00-13:30

Vendet: Hajvalia.

TS Hajvalia te Xhamia me kod: 10014002028 nga ora 09:30 deri 13:30

Vendet: TS Hajvalia te Xhamia.

TS Pacollët me kod: 10014002029 nga ora 09:30 deri 13:30.

Vendet: TS Pacollët

TS RTH Group – Ramush Thaqi me kod: 10014002064nga ora 09:30 deri 13:30.

Vendet: TS  Ramush Thaqi.

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave 10kV 2+1.

Gjakovë

1.

TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ekektrom-Deva (kodi 81000003) prej orës 08:00 deri në ora 09:00

Vendet: rrugët: Abdurrahim Buza, Aleksandër Moisiu, Anton Çeta, Asim Vokshi, Avni Rrustemi, Bashkim Idrizi, Dëshmorët e Lirisë, Faik Konica, Gjergj Fishta, Ilir Soba, Isa Grezda, Kongresi i Manastirit, Korab Binxhiu (një pjesë), Lidhja e Prizrenit, Mic Sokoli, Migjeni, Orize, Londra, Uashingtoni, Yjet e Erenikut dhe Ymer Prizreni.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllës.

26.05.2020

Punime të domosdoshme për sigurinë e  sistemit

Gjilan

1.

NS 110/35 kV Gjilani do të ndërprehet:

Dalja 35/10kV Artanë (kodi 600240) prej orës 11:00deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Jasanovik, Kllobukar (një pjesë), Koloni, Koloni e Vjetër, Koloni e Re, Plavica (një pjesë) dhe Tullari (një pjesë), Bunjaku (një pjesë) Marevci, Artanë-Llabjan (një pjesë), Artanë (një pjesë), Bostan, Brus (një pjesë), Dragoc, Kukavicë, Gelmivad (një pjesë), Izvor, Koznicë, Llabjan, Llajshevc, Manishnicë, Parallovë (një pjesë), Prekovc, Vlasali dhe Zebinc,Minierat 6kV, SHPK”Guri”, “Cufa-Com” SH.P.K.

Arsyeja: Instalimi i TR Toroidal dhe testimi i releve.

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Presidenti i Kinës, Xi Jinping, tha se jeta dhe shëndeti…