Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

04 shkurt 17:01

05.02.2020

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Gjakovë

Nga TS 35/10kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kijeva (Kodi: 82082007)  prej orës 11:00  deri në ora 13:00

Vendet: fshatrat: Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçicë, Polluzhë dhe Stapanicë.

Arsyeja: Vendosja e shtyllës së betonit.

Ferizaj

Nga TS 110/35/10kV Bibaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Rexhep Bislimi (Kodi: 40000003)  prej orës 16:00  deri në ora 17:00

Vendet: Rr. Rexhep Bislimi, rr. Hasan Prishtina, Pylltaria, rr. e Varoshit dhe Kisha Katolike.

Arsyeja: Testimi i mbrojtjes rele.

Prizren

Nga TS 35/10 kV Prizreni IV do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bajram Curri (Kodi: 30033008)  prej orës 10:00  deri ne ora 14:00

Vendet: rrugët: Kukësi, Xhevat Berisha, Sali Bytyqi,  Mbreti Pleurat, Bajram Curri, Wiliam Walker; Afariste:”Afioni”, Etem-Trade”, “EULEX”, “Kuk-Komerc”, “Sharri Beton” dhe “Sharri Pllast”.

Arsyeja: NdërrimiiI kabllos 10 kV.

06.02.2020

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Ferizaj

1.

TS  35/10kV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Koshare (Kodi: 41046005)  prej orës 09:30 deri në ora 11:00

Vendet: Koshare.

Arsyeja: Ndërrimi i mbrotjes rele dhe testimi i saj.

2.

TS  35/10kV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shtime (Kodi: 41046003)  prej orës 11:00 deri në ora 12:30

Vendet: Shtimja, Lagjja e Pajtimit dhe  Godanci i Ulët.

Arsyeja: Ndërrimi i mbrotjes rele dhe testimi i saj.

3.

TS  35/10kV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Caraleva (Kodi: 41046004)  prej orës 12:30 deri në ora 14:00

Vendet: Një pjesë e Shtimes, Qesta e Reçakut, Reçaku, Belinci, Caraleva Topilla, Llanishta, Devetaku, Grejqevci, Zborci, Pjetkreshtica, Duga dhe Karaçica.

Arsyeja: Ndërrimi i mbrotjes rele dhe testimi i saj.

 4.

TS  35/10kV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Rashnica (Kodi: 41046001)  prej orës 14:00 deri në ora 15:30

Vendet: Davidovci, Rashinca Muzeqina, Vojnovci dhe Gjergjaj.

Arsyeja: Ndërrimi i mbrotjes rele dhe testimi i saj.

07.02.2020

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Ferizaj

1.

TS  35/10kV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Maksiti putz (Kodi: 41046006)  prej orës 10:00 deri në ora 11:30

Vendet: Fabrika Maksiti Putz.

Arsyeja: Ndërrimi i mbrotjes rele dhe testimi i saj.

2.

TS  35/10kV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Petrova (Kodi: 41046002)  prej orës 11:30 deri në ora 13:00

Vendet: Rr. Ahmet Shtimja,Petrova, Reqaku (nje pjesë) dhe  Mullopolci.

Arsyeja: Ndërrimi i mbrotjes rele dhe testimi i saj.

3.

TS  35/10kV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fitorja (Kodi: 41046007)  prej orës 13:00 deri në ora 14:30

Vendet: Fitorja.

Arsyeja: Ndërrimi i mbrotjes rele dhe testimi i saj.

06.02.2020

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

TS 220/35/10 kV Podujeva  do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Vasharisht (Kodi: 14000004019)  prej orës 08:00 deri në ora 16:00.

Vendet: Rr.Ali Ajeti.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave dhe izolatorëve të tensionit të ulët.

2.

TS 110/10 kV Prishtina 5  do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Makovc-Lagjja Dika (Kodi: 13000004093)  prej orës 09:00 deri në ora 12:00 dhe prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Vendet: Lagjja Dika.

Arsyeja: Shtrirja e kabllos.

3.

TS 220/35/10 kV Podujeva  do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Sfeqel Visoka (Kodi: 14000008050prej orës 09:00 deri në ora 12:00 dhe prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Vendet: Sfeqël -Visokët.

Arsyeja: Shtrirja e kabllos.

4.

TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV j9 Llukar (Kodi: 13000004) prej ora 10:00 deri në ora 11:00.

Vendet: Llukar, Makovc dhe Sinidoll.

Arsyeja: Vendosja e shtyllës.

Ferizaj

1.

TS 110/35/10kV Bibaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Drejtimi I qytetit (Kodi: 40000001) prej orës 10:00 deri në ora 10:30 dhe prej orës 16:00 deri në ora 16:30

Vendet: Qyteti (një pjesë), rr. Rexhep Bislimi, rr. Hasan Prishtina, TS Pylltaria, Grupi i Bizneseve

Arsyeja: Vendosja e shtyllës.

3.

TS 110/35/10kV Bibaj do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Lagjja Misini, Pertallci  (Kodi: 40000001226, 40000001163prej orës 10:00 deri në ora 16:30.

Vendet: Lajgja Pertallci dhe Lagjja Misini.

Arsyeja: Vendosja e shtyllës.

06.02.2020

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

TS 35/10 kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Plemetini (kodi: 15019003) prej orës    09:00  deri në ora 12:00

Vendet: Plemetin, Hamidi, Bivolak, Gllavotin, Bivolak, Strovc, Zhilivodë, Bequk dhe Milloshevë (një pjesë).

Arsyeja: Demontimi  i shtyllës.

Gjilan

1.

TS 35/10 kV Gjilani l do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Te Teatri (kodi: 60060003002) prej orës    10:00  deri në ora 13:00

Vendet: rr.Xheme Tuplla.

Arsyeja: Energjizimi i transformatorit të ri.

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Çfarë pasurie kanë deklaruar gjashtë ministrat e Qeverisë Kurti? Kryeministri…