Policia thotë se vazhdon të angazhohet në ruajtjen e sigurisë publike

09 dhjetor 16:52

Në vazhdën e realizimit të aktiviteteve me qëllim rritjen dhe forcimin e Komiteteve Lokale për Siguri Publike, sot në bashkëpunim me Komitetin e Lokal për Siguri Publike në Obiliq dhe me mbështetjen e vazhdueshme të OSBE-së u realizua takimi i 20 më radhë i KLSP-ve, takim ky që solli të gjithë akterët që ndihmojnë dhe forcojnë bashkëpunimin si zyrtarë nga MPB-ja, kryetari i komunës së Obiliqit, përfaqësues nga KLSP-ja në nivel vendi, zyrtar nga Agjencioni për Menaxhimin e Emergjencave, zyrtarë policorë.

Në këtë takim u shpalosen projektet nga KLSP-të, u ndanë mirënjohje nga OSBE-ja disa përfaqësuesve të KLSP-ve, u përmenden sfidat dhe në fund u rekomandua që të gjithë te kontribuojmë në rritjen e sigurisë në përgjithësi.

U theksua se Policia e Kosovës është institucion i ruajtjes së rendit dhe sigurisë publike që në kuadër të autorizimeve, detyrave ditore, prioritet ka partneritetin me qytetar, me ç’rast në vazhdimësi synon që këtë bashkëpunim ta rris dhe forcojë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Prokuroria Themelore në Ferizaj, Departamenti për Krime të Rënda, ka…