Privatizohet KF Vushtrria

03 gusht 2019 | 19:02

Kuvendi komunal i Vushtrrisë ka votuar unanimisht për privatizimin e klubit të futbollit, Vushtrria.

Tani e tutje KF Vushtrria është klub privat, ndërsa pronar i saj është Bajrush Kajtazi.

Lajmi është konfirmuar nga faqja zyrtare e klubit vushtrrias.

Ky është një lajm i madh për futbollin e qytetit të Vushtrrisë, pasi priten investime në klub dhe Vushtrria të rikthej lavdinë e dikurshme që kishte në elitën e futbollit kosovar.

“Sot në kuvendin e rregullt të klubit FC Vushtrria i mbajtur në sallën e kuvendit komunal, kuvendarët e klubit unanimisht votuan pro privatizimin e klubit, me pronar të ri z. Bajrush Kajtazi pronar i firmës UNION sh.p.k. Na prift e mbara Vushtrri”, thuhet në njoftimin e klubit.

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
"Në bazë të hulumtime të fundit të  opinionit publik, rezulton…