Projektligjet e FSK-së miratohen edhe në Komisionin për Buxhet dhe Financa

30 nëntor 2018 | 14:00

Komisioni për Buxhet dhe Financa ka miratuar sot Projektligjet për transformimin e Forcës e Sigurisë së Kosovës (FSK) në ushtri.

Po ashtu sot edhe Komisioni për të Drejtat, Interesat e Komuniteteve dhe për Kthim ka miratuar këto tri projektligje për shndërrimin e FSK-së në ushtri.

Deri më 15 dhjetor pritet që Projektligjet e FSK-së të kalojnë edhe në lexim të dytë në Kuvendin e Kosovës, pasi në lexim të parë kanë kaluar.

/Epoka e re/

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryeministrja britanike, Theresa May, ka refuzuar alternativat për marrëveshjen e…