Rama në Davos: Gjykata Speciale, e pakthyeshme

24 janar 2018 | 18:37

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka deklaruar në Davos të Zvicrës se Gjykata Speciale nuk është duke u rrezikuar të shfuqizohet.

“Mendoj se është proces i pakthyeshëm, edhe pse është me rëndësi që të ketë mendje të hapura për zgjidhjen më të mirë. Ideja e gjykatës nuk është në rrezik. Ka një debat për përmirësimin e saj dhe është një debat i mirë” ka thënë Rama.

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Universiteti “Ukshin Hoti” në Prizren ka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi me…