Me rastin e Ditës Botërore të Mjedisit, 5 qershor, mbeturinat shihen në kanalin Mumbai të Indisë /AP/

06 qershor 2018 | 10:45

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Shkencëtarët dhe kuzhinierët në Itali thonë se kanë bërë një…