Shpallje e pavlefshme nga Bahtir Murtezi

22 shtator 2023 | 10:17

Bahtir Murtezi nga Prishtina shpall të pavlefshme tri deftesat e lëshuara nga shkolla e mesme profesionale “Shtjefën Gjeqovi”.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ish-kryenegociatorja dhe zëvendëskryeministrja e Kosovës, Edita Tahiri në një intervistë…