Suita më e shtrenjtë e hotelit në botë kushton 88 mijë euro nata

12 mars 2019 | 11:31

Suita më e shtrenjtë e hotelit në botë kushton 176 500 euro për dy net dhe gjendet në Las Vegas, në brendësi të Palms Casino Resort.

Ajo që e bën kaq të kushtueshme këtë suitë prej pothuajse 900 metrash katrorë janë veprat e artit të artistit më të pasur në botë, ende në jetë, Daniem Hirst (pasuria e tij llogaritet në 215 milionë paundë)

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kohët e fundit kemi vënë re shpesh disa kuize që…