Tri ambasadoret shqiptare që përfaqësojnë tri shtete të ndryshme në Washington

01 dhjetor 14:20

Tri ambasadoret shqiptare që përfaqësojnë tri shtete të ndryshme janë shfaqur bashkë gjatë një eventi në SHBA. 

Vlora Çitaku ambasadore e Kosovës në SHBA, Floreta Faber ambasadore e Shqipërisë dhe Marigona Marku ambasadore e Maqedonisë.

Vlora Çitaku është njëra prej ambasadoreve më të zëshme në diplomacinë kosovare.

Së fundmi, Marigona Marku është emëruar ambasadore e Maqedonisë në SHBA. E lindur në Dibër të madhe, Marku në të kaluarën ka punuar në Ministrinë e Jashtme të Maqedonisë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, në ditën e…