Urime Fitër Bajrami nga Fluidi!

14 qershor 2018 | 23:24

Kompania Fluidi uron të gjithë qytetarët e Republikës sëKosovës, të besimit mysliman për Festën e Fitër Bajramit, me urimin që këtë festë ta kalojnë në mirëqenie, ne mirëkuptim, nëharmoni dhe me shtrirjen e dorës së ndihmës ndaj njëri tjetrit.

Urojmë që këtë festë të gjitha familjet në tërë territorinRepublikës së Kosovë, dhe në mesin e të gjitha familjeve tona tëmbizotërojë shëndeti, mirëqenia dhe gëzimi.

Bëje më të bukur festën tënde duke konsumuar produktet tonacilësore.

Me fat Festa e Fitër Bajramit nga Fluidi!

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ka më shumë se 9 muaj që Qeveria e Kosovës…