Vetëvendosje inicion shkarkimin e kryesuesit të Kuvendit Komunal në Prishtinë

21 shkurt 2024 | 18:19

Lëvizja Vetëvendosje, qendra në Prishtinë, ka iniciuar mbajtjen e një mbledhjeje të jashtëzakonshme të Kuvendit Komunal të Prishtinës, për ta shkarkuar kryesuesin e Kuvendit Komunal.

“Këshilltarët Komunal të Lëvizjes VETËVENDOSJE!, me mbështetje të këshilltarëve të AAK-së, një këshilltari të AKR-së dhe një këshilltari të pavarur, kanë inicuar mbajtjen e mbledhjes së jashtëzakonshme të Kuvendit Komunal të Prishtinës me të vetmen pikë të rendit të ditës: SHKARKIMIN E KRYESUESIT TË KUVENDIT KOMUNAL”, thuhet në njoftim.

Seanca e Kuvendit Komunal do të mbahet më datë 27.02.2024.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
 Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, ka emëruar sot…