Halilaj konfirmohet kryetar i FGjK-së, nënkryetare zgjedhën Bregu dhe Aliqkaj-Qerimi   

07 mars 2021 | 14:42

Federata e Gjimnastikës e Kosovës ka mbajtur Kuvendin Zgjedhorë ku janë zgjedhur drejtuesit e kësaj federate.

Besim Halilaj është konfirmuar edhe për një mandat kryetar, kurse nënkryetare janë zgjedhur Abeliana Bregu dhe Sherife Aliqkaj-Qerimi.

“Pozita e kryetarit të FGJK-së iu besua edhe për një mandat Besim Halilajt, kurse nënkryetare e parë u zgjedh Abeliana Bregu dhe nënkryetare e dytë, Sherife Aliqkaj-Qerimi, ndërsa sekretar Gjeneral i FGJK-së edhe për një mandat u zgjedh Amir Tahiraga që të gjithë me vota absolute, pa asnjë votë kundër apo abstenim. Po ashtu Kuvendi zgjodhi edhe kryesinë, bordin e ri dhe organet e tjera”, thuhet në njoftimin e FGJK-së.

/Epoka e re/ 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
AS Roma vijon ecurinë pozitive në Seria A duke marrë…