LDK-ja dhe LV-ja dalin nga seanca e jashtëzakonshme

07 mars 2019 | 11:50

Deputetët e Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK) e kanë lëshuar sallën ku po mbahet seanca e jashtëzakonshme, në të cilën është duke u diskutuar për platformën dhe Ligjin për dialogun.

LDK-ja qysh në fillim ka kërkuar që kjo seancë të shtyhet por e njëjta nuk mori votat e mjaftueshme.

Deputetëve të LDK-së iu kanë bashkuar edhe ata të LV-së.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
A jeni gati t`i fshini të gjithë postimet e tua…