MAQEDONIA E VERIUT NË THEMELE KA MANIFESTIN E KRUSHEVËS 1903 DHE MAREVESHJEN E OHRIT 2001

02 gusht 23:56

Ismet Sylejmani

Manifesti i Krushevës 1903,
Marrveshja e Ohrit 2001!

Në mes këtyre dy ngjarjeve të mëdha historike, populli shqiptar në Maqedoninë e Veriut, ka përjetuar kalvar të tërë të tmerreve të pafund!

E treta e vërteta!
Pas vitit 2001, ka nisur një epokë e re për shqiptarët!

Tash populli shqiptar në Maqedoni të Veriut, ka zot shtëpie!

Biri i saj i shquar, Udhëheqesi i madh i popullit shqiptar Ali Ahmeti, është duke drejtuar me fuqi të madhe morale e shpirtërore, me suksese të jashtzakonshme, për të cilat Atdheu e Kombi do ti jenë përgjithmonë mirënjohës!

Prishtinë, me 2 Gusht 2020

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Azgon Selmanaj nga fshati Rastovicë ka humbur jetën tragjikisht gjatë…