Njoftim nga KEDS-i për punimet në rrjet

08 dhjetor 2023 | 16:54

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

09.12.2023 

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga NS 35/10[kV] Besi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Prugovci (kodi: 10013012) prej nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: Barilevë Lecët, Te kanali Besi, Leban te baza 1, Prugovc Extra Dragusha, Leban Dobratiqët, Besi Ambulanca 1, Rimanishta, Betonjerka private Lebanë, objekti privat Deshishku, Zenit, Jaha Company dhe Prugovc Zuqollët.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, demontim i shtyllës 10kV, në Lebanë tek Dobratiqët dhe rregullimi i ndarësit linjor në degëzimin për Rimanishtë.

Mitrovicë

1.

NS 110/10[kV] Vushtrria 2 do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV TS Sllatinë  (kodi: 73000003006) nga ora 10:000 deri ora  15:00

Vendet: një pjesë te fshatit Sllatinë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, shtrirja e përçuesve për rrjetin e tensionit të mesëm.

10.12.2023

Punime në projekte investive

 Gjakove

1.

Nga NS 35/10[kV] Gjakova 1 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Skivjani (kodi: 80080009) nga ora 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: fshatrat: Bitesh, Dobrixhë, Dujakë, Firajë, Hereç, Janosh, Jasiq, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Hilë, Palabardhë, Plançor, Skivjan dhe Zhdrellë (1 konsumator); rrugët: Dedë Gjon Luli (1 konsumator) dhe Pashko Vasa (një pjesë).

Arsyeja:  Projekte investive, punime elektrike në kuadër te LOT 10 Feeder 1.

10.12.2023

Punime nga palët e treta

Gjakovë

 1.

TS 110/35/10[kV] Rahoveci

Nga Dalja 10kV Qendra Teknike do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV TS HOTEL PARKU( kodi: 82000005003) nga ora09:00 deri ora 16:00

Vendet: Parku i qytetit, Çerdhja e Qytetit.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 0.4kV, sipas zgjedhjes teknike.

 2.

NS 35/10 [kV] Gjakova III 

Nga Dalja 10 kV Konvikti  do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS-33 (kodi:81084022501) nga ora 10:00 deri ora11:00

Vendet: Një pjesë e rr. Tirana

Arsyeja: Për realizimin e kyçjes 0.4 kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Prizren

1.

Nga TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Malësia e re (kodi: 31000030prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Shpenadia, Caparc, Novake, Velezha, Sërbicë e Epërme, Smaqi, Legjenda, Malësia e Re, Trepetica, Afariste: Mullini Rexhep Ukaj, Firma Vesel Rexhaj, Fabrika e lëngjeve Novak.

Arsyeja: Për realizimin e kyçjes 10 kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

11.12.2023
Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20)[kV] Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Çagllavica 3 (kodi: 19000034034 nga 12:30deri 17:00

Vendet: Një pjesë e Çagllavicës.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, Instalimi i pajisjeve për monitorimin e rrjetit të tensionit të ulët.

11.12.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10[kV] Prishtina 5 do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] TS Barileve te Xhamia me (kod: 13000002049  nga ora 10:30 deri 15:30

Vendet:  TS Barilevë te Xhamia

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi i shtyllave të tensionit të ulët, zëvendësimi i përçuseve me kabllon ABC.

Vërejtje: Në NS 10/0.4 kV Barilevë te Xhamia do të shkyçet vetëm ajo dalje 0.4 kV në të cilën punohet.

11.12.2023

Punime në projekte investive

Mitrovicë

1.

Nga NS 110/10(20) [kV] Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Qirezi (kodi: 74000004nga ora 08:30 deri09:00 dhe nga ora 16:30 deri 17:00

Vendet: Fshatrat: Baks, Dashevc (një pjesë),Gllanasellë, Godanc, Godanc – Lagja: Berbatovci dhe Gërguri,  Gradicë, Gradicë – Lagja: Bardhi, Dervisholli, Fazliu, Muja, Selmani, Sukaj dhe Uka, Kozhicë, Krasaliq, Krasmirovc, Prelloc, Qirez, Polac – Lagaj: Gruda, Gucati, Hoti, Kabashi, Kerolli, Koca, Makolli, Myftari, Uka, Veliu, Xami dhe Koca si dhe Likoshani – Lagja: Avdulli, Gjeli, Hasani, Miftari, Neziri, Zukaj dhe Zymeri.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV TS Gradicë Bradiqt (kodi: 74000004034) nga ora 08:30 deri në ora 17:00

TS 10/0.4 kV TS Dervishi-Gradicë (kodi: 74000004037) nga ora 08:30 deri në ora 17:00

Vendet: Gradicë Bradiqët dhe Dervishi-Gradicë.

Arsyeja: Projekte investive, vendosja e shtyllave të reja të tensionit të mesëm, konzolave, shtrirja dhe frikësimi i përçuesve me qëllim të energjizimit të linjave të reja, që furnizon trafostacionin me kod: 74000004034.

11.12.2023

Punime nga palët e treta

Prizren

1.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gelanca (kodi: 32000021nga ora 09:00 deri09:30 dhe nga ora 13:00 deri 14:00

Vendet: Shirokë, Leshan, Gjinoc, Gelancë dhe Greikoc.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

2.

NS 110/10 [kV] Theranda  do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV TS Spahiu petroll”-Shirokë (kodi:32000021019) nga ora 09:00 deri 14:00

TS 10/0.4kV TS Qazim Zeqir Berisha (kodi:32000021023) nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: Një pjesë e fshatit Shirokë.

Arsyeja: Realizimi i sistemit hyrje/dalje 10 kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Deputetja e LDK-së, Rrezarta Krasniqi, përmes një postimi në “Facebook”…