Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

29 qershor 18:15

30.06.2020

Punime të domosdoshme për sigurinë e  sistemit

Prishtinë

1.

NS 35/10 kV Mazgit do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Millosheva (Kodi: 15019005) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Milloshevë, Babimost dhe Grace.

Arsyeja: Tërheqja e përçuesve të liruar në fshatin Milloshevë dhe ndërrimi i disa shtyllave të drurit.

Pejë

1.

NS 35/10 kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Jagoda (Kodi: 52000105) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet:fshatat; Jagodë, Budisallcë, Stubull, Lutogllavë dhe Tërstenik.

Arsyeja: Pastrim i trasesë së largpërçuesit, ndërrimi i izolatorëve dhe shtrëngimi i përçuesve.

Prizren

1.

NS 110/10 kV Pirizren 3 do të ndërprehet:

Segmenti 10kV Mushnikova i Daljes 10kV Zhupa (Kodi: 31000026) prej 10:0014:00

(Kodi: 31000026039, 26019, 26020, 26021, 26022, 26013, 26031, 26032, 26033, 26016, 26014, 26018, 26043, 26041, 26035 dhe 26036)

Vendet: fshatrat Prevallë dhe Gornosellë, Mushnikova, Sredska, Bogoshevc, Drajqiq dhe TS 10/0.4kV (Dili Kadria, Restorant Paradiso, Restorant Sharri).

Arsyeja: Pastrim i trasesë dhe shtrëngim i përçuesve.

Gjilan

1.

NS 110/35/10kV Vitia do të ndërprehet:

Dalja 10kV Begunca Kodi: 61067010) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Begunc, Lubishtë, Shoshare, Letnicë, Vernakollë dhe Lagjja Arifaj.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm dhe izolatorëve në fshatin Lubishtë.

Mitrovicë

 1.

NS 110/10kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Novolani (Kodi: 73000005) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Një pjesë e Bukoshit, Novolani, Kolla, Vërnica, Rezniku, Shallci, Druvari dhe Mihaliqi.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllës 10(20)kV dhe shtrëngimi i përçuesve.

Ferizaj

1.

NS 110/35/10kV Lipjan   do të ndërprehet:

NS10/0.4kV Lypjan -6, Kampi Suma (Kodi: 41000006153) prej  08:00 09:00

Vendet: Objekti Hajredin Bajrami.

NS10/0.4kV Mustafë Gashi, Kampi Suma (Kodi: 41000006350) prej  08:00 09:00

Vendet: Objekti Hajredin Bajrami.

Arsyeja: punime në eliminimin e vërejtjeve nga komisioni.

01.07.2020

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Në NS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Orllati (Kodi: 16100005) nga ora 09:00 12:00 dhe 14:00-17:00

Vendet: Zabeli i Ulët, një pjesë  e Llapushnikut, Poterku dhe Llukovci.

Arsyeja: Projekti Vukovc Bogiq-Krasniqi, lëshimi i largpërçuesit të ri.

 2.

Në NS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV FAN Zahir Pajaziti  (Kodi: 14000014)  prej orës 10:00 16:00

Vendet: FAN Zahir Pajaziti, Letanc te Rexha, Smajlovit, Bajqinë, Kerpimeh, Repë, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylevicë, Breze, Trnavicë, Murgull, Zakut, Metehi dhe Dobërdol.

Arsyeja: Energjizimi i transformatorit të ri.

3.

Në NS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Llausha (Kodi: 14000013) prej orës 10:0016:00

Vendet: Dumnicë, Llaushë, Doberdol, Zakut, Kërpimeh, Metehi, Repë, Tashevc, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylejvicë, Brecë, Tërnavicë, Murgull dhe Marincë.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i transformatorit të ri.

4.

Në NS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Baicë-Kiqinët  (Kodi: 16100008031) prej  09:00 12:00 dhe 13:00-16:00

Vendet: Lagjjet Kiqinët dhe Leshtranët.

NS 10/0.4 kV Florim Kiqina  (Kodi: 161000008246) prej 09:00 12:00 dhe 13:00-16:00

Vendet: Një pjesë e lagjes Kiqinët.

NS 10/0.4 kV Baicë-Xhylanët   (Kodi: 16100008033) prej 09:00 12:00 dhe 13:00-16:00

Vendet: Lagjja Xhylanët.

NS 10/0.4 kV Baicë-Zariqët  (Kodi: 16100008034) prej orës 09:00 12:00 dhe 13:00-16:00

Vendet: Lagjja Zariqët.

Arsyeja: Ngritja e shtyllave sipas projektit.

5.

NS 220/3510 kV Podujeva  do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Blakqoret  (Kodi: 14000001005) nga ora 10:0016:00.

Vendet: Një pjesë e rr.Xhafer Meta dhe një pjesë e rr.Vëllezërit Frashëri.

Arsyeja: Zgjerimi dhe përforcimi i rrjetit.

Gjakova

1.

NS 110/10(20)kV Gjakova 2 do te ndërprehet:

Dalja 10kV Bistazhini (kodi: 81000005) prej orës  10:00  deri në ora 16:00

Vendet: fshatrat: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë dhe Smaq (një pjesë).

Arsyeja: Projekti “Zgjerimi dhe përforcimi i rrjetit”.

Ferizaj

1.

NS 35/10kV Ferizaj IV  do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Jeton Sejdiu (Kodi: 40000003256) prej orës 12:00 deri në ora  15:30

Vendet: një pjesë e rr.Dimitrie Tucoviq

NS 10/0.4kV Fatmir Grainca (Kodi: 40000003258) prej orës 12:00 deri në ora  15:30

Vendet: një pjesë e rr.Astrit Bytyqi dhe një pjesë e rr.2 Korriku.

NS 10/0.4kV Sylejman Rrahmani-2  (40000003245) prej orës 12:00 deri në ora  15:30

Vendet:një pjesë e rr.Halim Spahia, një pjesë e rr.Remzi Hoxha, një pjesë e rr.Sami Frashëri.

NS 10/0.4kV TS Sami Nuha  “Vizioni”  (Kodi: 40000003255) prej orës 12:00 deri në ora  15:30

Vendet: Një pjesë e rr.2Korriku, një pjesë e rr.Dimitrie Tucoviq.

NS 10/0.4kV SN-A  (Kodi 40000003278) prej orës 12:00 deri në ora  15:30

Vendet: Halim Spahia

NS 10/0.4kV Atdhe Lohaj  (Kodi: 40000003261) prej orës 12:00 deri në ora  15:30

Vendet: një pjesë e rr.Halim Spahia.

NS 10/0.4kV Alfa Com  (Kodi: 40000003270) prej orës 12:00 deri në ora  15:30

Vendet: një pjesë e rr.Halim Spahia.

Arsyeja: Punimi i lidhseve kabllovike.

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim Aliu, ka bërë me…