Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

28 janar 17:39

30.01.2020

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Gjilan

1.

 NS 110/10 kV Berivojca do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Hogoshti ( (Kodi: 62000001) prej orës 09:30-10:30.

Vendet:  Kopërnica, Hogoshtë, Ploçikë, Desivojsë, Shipashnicë e Ulët, Shipashnicë e Epërme, Trenidell (antenat), Dazhnicë, Kostandincë, Kolloleq, Tërsten, Laçiç, Vriçevcë, Lisockë, Gjyrishevcë, Zhujë, Air Energy – Kitka, Velegllavë, Marovcë dhe Sotllar.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i mbrojtjes rele.

2.

 NS 110/10 kV Berivojca do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kamenica ( (Kodi: 62000006) prej orës 10:30-11:30.

Vendet: Berivojcë, Spitali, Imkos,Magnohrom, Policija, Shtëpia e Mallrave, Shtëpia e Kulturës, Posta e Vjetër, Gjykata, TS.e Reja, Shtëpia e Mallrave

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i mbrojtjes rele.

3.

 NS 110/10 kV Berivojca do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Rubovci ( (Kodi: 62000003) prej orës 11:30-12:30.

Vendet: Berivojcë-Qendra, Rubovci, te varrezat, Sherbimi teknik dhe Fita AG-Banesë, rr. Odevce, rr.Shefki Emerllahu

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i mbrojtjes rele.

4.

 NS 110/10 kV Berivojca do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Strezovci ( (Kodi: 62000005) prej orës 13:00-14:00.

Vendet: Kamenicë (T.S.P.Bazeni, Lagjja Çamëria, Ujësjellësi, Kollarët, Malësia), Moqari i Ulët, Reqan, Hajnoc, Meshinë, Bugjenica, Strezoci, Kosovica, Carevci, Bushinca, Tirincë, Krileva, Leshtar, Boleci, Vaganeshi, Kremenatë dhe Rahovica.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i mbrojtjes rele.

5.

 NS 110/10 kV Berivojca do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Tuxhevci ( (Kodi: 62000004) prej orës 14:00-15:00.

Vendet: Feriqevë,Tugjevcë,Gnicë,Zaiqevcë,Dogana kufiri,Grizime,Stralicë,Moqarë

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i mbrojtjes rele.

6.

 NS 110/10 kV Berivojca do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Muqiverrci ( (Kodi: 62000011) prej orës 15:00-16:00.

Vendet: Berivojcë, Qarrakofcë, Dajkovc, Shipashnica e Ulët, Muçivërc, Rogoçicë, Novosella, Karaçeva e Ulët dhe e Epërme.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i mbrojtjes rele.

 

Ferizaj

 

1.

 NS 110/6 kV Han i Elezit do të ndërprehet:

Dalja 6 kV Kolonia ( (Kodi:42000001) prej orës 10:00-11:00.

Vendet: Qyteza H.Elezit, Shkolla fillore, Shkolla e mesme, Hekurudha dhe Banesa Jahush Kuka.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorëve rrymor.

2.

 NS 110/35/10 kV Ferizaj  do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Shabani  ( (Kodi:40000004219) prej orës 12:00-13:00.

Vendet: rr. Vëllezërit Gërvalla, rr.Kadri Zeka, rr.Fatmir Kercelli, rr. Rexhep Demiri, konsumatorët  komercial.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorëve rrymor.

3.

 NS 110/35/10 kV Lipjan do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kraishta ( (Kodi:41000002) prej orës 14:00-15:00.

Vendet: Rufci i Ri, Rufci i Vjetër, Hallaqi i Vogël, Hallaqi i Madh, Ribar i Vogël, Ribar i Madh, Zllakuqani, Kraishta, Bujani, Bregu i Zi, Godanci i Epërm, Varigoci dhe Kraishta.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorëve rrymor.

 

31.01.2020

Punime të domosdoshme për siguri te sistemit

Gjilan

1.

 NS 110/10 kV Berivojca do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Rogana ( (Kodi: 62000012) prej orës 10:00-11:00.

Vendet: Rogana, Fshati i Ri, Karaçeva, Katushnica, rr.Bardhyl Osmani, rr. Lagjja e re, rr.Madenit, rr.Ismail Qemali.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i mbrojtjes rele.

2.

 NS 110/10 kV Berivojca do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ropotova ( (Kodi: 62000014) prej orës 11:00-12:00.

Vendet: Ropotova e Vogël, Ropotova e Madhe, Panqeva dhe Petrovci, Bozheci, Miganoci dhe Busavata.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i mbrojtjes rele.

3.

 NS 110/10 kV Berivojca do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Industrial ( (Kodi: 62000015) prej orës 12:30-13:30.

Vendet: Muharremi petroll, Birraria Hugos, Seperacioni Ardhmeria Topanicë, Ujësjellësi Topanicë, Lindi Petroll, Fabrika e bllokave, Seperacioni Tali Dogana, Borovi, Landi, Fama Petroll dhe Shp. Arbnori.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i mbrojtjes rele.

4.

 NS 110/10 kV Berivojca do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Maliqi Petrol ( (Kodi: 62000016) prej orës 13:30-14:30.

Vendet: Pompa Maliqi Petrol.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i mbrojtjes rele.

5.

 NS 110/10 kV Berivojca do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Koretini ( (Kodi: 62000017) prej orës 14:30-15:30.

Vendet: Koretinë  Topanicë, Bllatë, Nitex, Crep, Kormian, Domorovc, Pompa, Hodonovc, Tasimi, Hodonocë, Seperacioni dhe  Ujësjellësi Korinjan.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i mbrojtjes rele.

30.01.2020

Punime në projekte  investive

Prishtinë

1.

Në NS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Sekiraqa 1 (Kodi: 14000009076) nga ora 09:30 – 12:00 dhe  13:00- 16:00.

Vendet: Fshati Sekiraqë.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e kabllos 0.4 kV në  projektin “Sekiraqa 1” LOT 7.

Ferizaj

1.

 NS 35/10 kV Ferizaj 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kosovatransi ( (Kodi: 40041004) prej orës 09:00-17:00

Vendet: Policia, Prokuroria, Viva Fresh, ETC, ndërtesa e TMK, rr.Driton Triton, rr.Driton Islami (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i linjës së re 10 kV.

Mitrovicë

1.

 NS 110/10 kV Skenderaj  do të ndërprehet:

Stabilimenti Vitak-Dalja 10 kV Runiku ( (Kodi:74000005) prej orës 09:00-12:00 dhe 13:00-16:00

Vendet: Vitaku, Kosterci, Izbica, Leqine, Runiku, Qitaku, Pemishtë, Suhogërla dhe Radisheva.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i izolatoërve të vjeter egzistues me isolatorë të rinj në trasen e vjetër.

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Napoli zyrtarisht ka transferuar në formë huazimi Matteo Politanon nga…