Patrulla e kompanisë ‘King Security’ zë hajnin sirian dhe ia dorëzon policisë

20 nëntor 14:52

Patrullat e kompanisë “King Security” në mëngjesin e sotëm kanë arritur të kapin një person me prejardhje nga Siria, cili ishte duke kryer një vjedhje në lagjen “Dardania” në Prishtinë.

Në orën 3:08 minuta të mëngjesit të sotëm, patrullat e kompanisë “King Security” pas marrjes së sinjalit përmes sistemit të alarmit kanë shkuar në vendin e ngjarjes për dy minuta, ku kanë arritur të zënë personin me prejardhje nga Siria, i cili ishte duke kryer vjedhje në kryeqytet, raporton “Epoka e re”.

Sipas kompanisë “King Security” vjedhja ishte duke u kryer nga dy persona, por që njëri kishte arritur të ikte.

Patrullat e kompanisë “King Security” personin që kishin kapur ia kanë dorëzuar Policisë së Kosovës.

Ky veprim i “King Security” është për t’u vlerësuar, pasi kjo kompani që disa vite është duke dhënë kontribut në sigurinë në kryeqytet dhe në komunat tjera ku vepron.

No description available.No description available.No description available.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Gëzon Kastrati nga PSD-ja ka reaguar pas deklaratës së zëvendëskryeministrit…