Vazhdojnë të arriturat shkencore të stafit akademik të Fakulteti Juridik

23 shtator 2023 | 12:43

Universiteti “Haxhi Zeka” në Pejë në vazhdimësi po ngritet për nga cilësia dhe punimet shkencore të stafit akademik.

Bibliotekës, studiuesve shkencor dhe Universitetit ju shtua edhe një monografi shkencore e profesorit të Fakultetit Juridik njëherit Prodekan, prof. ass. dr. Petrit Nimani, me titull “Sistemet zgjedhore në Ballkanin Perëndimor me theks të veçantë në Republikën e Kosovës”.

Kjo monografi shkencore do të ju shërbejë të gjithë studiuesve të shkencave juridike dhe politike që studiojnë në UHZ, por edhe në vendet tjera për sistemet e zgjedhjeve. 

Theksojmë se, autori, profesor Nimani, në vazhdimësi ka publikuar punime dhe tekste universitare, të cilat i shërbejnë Universitetit për studuesit vendor dhe ndërkombëtar.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ismet Sylejmani Në përvjetorin e 25-të të rënies heroike të…