Yagcilar dhe Apostolova biseduan për pakon ligjore

25 maj 2018 | 20:58

Ministri i Administratës Publike, Mahir Yagcilar, u takua me shefen e zyrës së BE-së në Kosovë Natalia Apostolova.

Gjatë këtij takimi, Yagcilar, shprehu mirënjohje për mbështetjen dhe bashkëpunimin në modernizimin e administratës publike nga ana e Komisionit Evropian, e cila është njëra nga proceset më të rëndësishme integruese që synon, forcimin e përgjegjësisë, efektivitetit dhe efikasitetit.
Në këtë takim u bisedua, për Pakon Ligjore, ku bëjnë pjesë Projektligji për Organizimin dhe Funksionimin e Administratës Shtetërore, Projektligji për Zyrtarët Publikë dhe Projektligji për Pagat me të cilët synohet ndërtimi i bazës së administratës shtetërore. “Ministri Yagcilar vuri në pah përkushtimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe rolin e Ministrisë së Administratës Publike në këtë drejtim. Ministri Yagcilar tha se jemi në fazën e finalizimit të këtyre tre ligjeve bazike, dhe shumë shpejt do të dërgojmë në Qeveri për miratim dhe më pastaj në Kuvend.Ministri Yagcilar dhe postolova u dakorduan për konkretizimin e bashkëpunimit në fushën e reformës së administratës Publike”, thuhet në komunikatën e MAP-it.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ndryshimet e Ligjit të veteranëve të luftës u miratuan me…