YIHR me aksion simbolik në kërkim të fatit të personave të pagjetur

27 prill 21:50

Nisma e të Rinjve për të Drejtat e Njeriut (YIHR), mbrëmjen e së premtes ka organizuar një aksion simbolik në kujtim të personave të pagjetur që nga periudha e luftës së fundit në Kosovë.

Të rinjtë kanë performuar me piano dhe violinë në sheshin “Nëna Terezë” në Prishtinë, gjersa në një ekran të vendosur pranë tyre janë shfaqur emrat e mbi 1600 personave të zhdukur gjatë luftës së fundit në Kosovë.

Shumica e të zhdukurve janë shqiptarë ndërsa ka edhe romë dhe serbë për fatin e të cilëve ende nuk dihet.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Zëvendëskryeministri i Kosovës, Enver Hoxhaj, ka folur në emër të…