Haga në 5 vepra publicistike të shkrimtarit Riza Greiçevci

15 gusht 13:46

Dolën nga shtypi pesë veprat publicistike të shkrimtarit Riza Greiçevci për Gjykatën Speciale

“Hero në luftë, Hero në paqe” – 1

Drenica para gjyqit” – 2

 “UÇK-ja para gjyqit” 3

Na e  ban hallall, Kosove” – 4

Kosova para gjyqit” – 5

 

 

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryetari i Sindikatës së Bashkuar të Arsimit, Shkencës dhe Kulturës…