Rektorët duan shkarkimin e Këshillit Shtetëror të Cilësisë

24 janar 2019 | 12:59

Në takimin e sotëm me Komisionin Parlamentar për Arsim, rektorët e universiteteve publike të Kosovës kanë kërkuar shkarkimin e Këshillit Shtetëror të Cilësisë.

Gjatë kësaj mbledhje, rektorët kanë theksuar se vendimi i Këshillit Shtetëror të Cilësisë për mbylljen e universiteteve të reja është i padrejtë dhe joprofesional.

Rektorët kanë pohuar se vendimi i këtij këshilli është bërë pa ekspertë të jashtëm dhe qëllimshëm është propozuar duke synuar mbylljen e universiteteve të reja.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Me rastin e 100-vjetorit të vdekjes së Ismail Qemal Vlorës,…